Trondheimsadvokatene hjelper deg


Trondheimsadvokatene er en merkevare fra Osloadvokatene. Våre kontorer er i Oslo men vi er i praksis landsdekkende. Vi tar saker i hele landet og hvert år har vi flere saker i Trondheim. Vi hjelper alle som har et juridisk problem, uansett hvor i landet de befinner seg. Selv om problemet kan være enkelt å løse for en advokat, er det ikke alltid det for deg.

Trondheimsadvokatene er subjektive og jobber for deg i din sak for å gjøre saken din så god som mulig.

Kommunikasjonen foregår hovedsaklig pr telefon, epost eller skype. Dette gjør kommunikasjonen både effektiv og rimelig. På denne måten sparer du både tid og penger. I tilfellene slik kommunikasjon ikke er tilstrekkelig setter vi oss på flyet til Trondheim!

Kontakt Trondheimsadvokatene, så vil vi undersøke og vurdere om din sak er verdt å bruke en advokat i Oslo på. Ønsker du en advokat uten lokal tilknytning kan vi se på saken din.

Uforpliktende henvendelse

Vi tar ikke betalt før vi har inngått noen klientavtale eller sendt en oppdragsavtale pr epost. Det er derfor helt ufarlig å ta kontakt med oss for å få en vurdering av om du har en sak eller trenger advokatbistand. Når vi inngår en avtale med deg, vil du få tydelig informasjon om priser og hva som er sannsynlig omfang av saken.

Førstegangskonsultasjon på 500,-

Trondheimsadvokatene tilbyr en førstegangskonsultasjon på inntil 30 minutter til 500,- inkl. mva. 

Pris for rettssak

Mange har rettshjelpdekning gjennom en eller flere forsikringer. I slike tilfeller vil forsikringsselskapet normalt dekke kr 100.000 i advokatutgifter. Vanligvis vil det være en egenandel på 20%.

En rettssak koster normalt mellom 75 000,- og 150 000,- pr advokat. Det er som regel viktige ting som står på spill i en rettssak, så sett i forhold til oppussing av bad eller innkjøp av ny bil, så er ikke bruk av en advokat dyrt. Det kan bli langt dyrere å ikke bruke advokat. 

På den annen side er det klart at det er mye penger og vi kan hjelpe med finansiering.

Avtale om finansiering

DnB gir deg mulighet for å få en kreditt på 75 000 til advokat mot et engangsgebyr på 450,-, og ingen renter i perioden på 9 måneder. Deretter kan du tilbakebetale beløpet eller lage en avtale om lengre kreditt.

Kontakt oss:
Telefon: 22 82 84 40 eller post@advokat.no

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.